Badetid er legetid – husk badelegetøj

Badetid er mere end bare sæbe og shampoo

Badetid er legetid

Badetid er legetid

Badetid er legetid!

Det kan godt være børn nogen gange skal have et kærligt skub for at komme i bad – men når de så først har sat sig i badekarret, er det svært at få dem op igen. Genkendeligt?

Der er noget magisk over badetid hjemme hos os. Ikke at børnene alligevel vil i bad, men når de så først er der – ja, så går timerne bare. Og det er badelegetøjet der gør det!

For der findes da bare intet bedre end at få lov at bade med badelegetøj. Børn er i sig selv vilde med at lege med vand, og når der så oven i købet er badelegetøj. Sikke en fest!

Badelegetøj der kan lave mad?

Mad i det flydende køkken

Mad i det flydende køkken

Det store hit er at lave mad – i alle afskygninger. Om det er sæbe-suppe, boble-is eller bade-burgere så står det på menuen – hver gang. Lige nu bliver det lavet med spande, bade dyr og andet almindeligt badelegetøj, men det helt store ønske er et flydende køkken. Køkkenet har alt hvad der skal bruges til at udvide menuen; så kunne vi få vand-kringel! Eller skum-pandekager!

Som mor elsker jeg når legetøj er gennemført. Når der er tænkt over alle detaljer og man kan mærke kvaliteten. Og det kan man her! Der er ingen skadelig kemi eller ftalater i det lækre badelegetøj. Komfuret kan flyde af sig selv, selv med alle tingene oven på. Det har aldrig været nemmere at lave mad i badet!

Er det ikke lige mad der hitter hos dit barn?

Kystvagt sæt

Stort kystvagt sæt

Prinsesseslot

Prinsesseslot

Så er der mange andre måder til at gøre badetid til legetid!

Fælles for alle disse sjove badesæt, er at klodserne “klistrer” sammen når de bliver våde. De fungerer lidt ligesom magneter – forbliver sammen, indtil du skiller dem ad. De kan

Lille kystvagt sæt

Lille kystvagt sæt

også klistres på glatte overflader, som f.eks. fliserne på væggen. Utroligt nemt og børnevenligt koncept, som styrker dit barns motoriske udvikling og byggeglæde.

De findes både som et stort kystvagt sæt, et lille kystvagt sæt, en vand kuglebane og et prinsesseslot. Og så var der jo selvfølgelig det flydende køkken. Så der er masser at vælge i mellem og helt sikkert også et sæt til dit barn.

Du kan læse mere om det sjove badelegetøj ved at klikke på billederne (både ovenover og nedenunder her), eller på linksne ovenover. Rigtig god badetid/legetid!

Når badetid især handler om sæbe

Badeskum blå fra TintiFordi badetid er jo ikke kun legetid. Eller er det? Tinti har løst problemet for dig, der ikke finder det nemt at få dit barn rent med sæbe. Mange børn kan ikke lide det, har måske en enkelt gang fået det i øjnene eller munden og frygter det nu.

Farvet badesæbe, badeskum og farvet badevand

Det er nemlig det Tinti fokuserer på: det “kedelige”, det man skal igennem, kan ligeså godt gøres sjovt! Sæben kan være skum der er lyserødt eller blåt, vandet kan være grønt eller sæben kan være ligesom maling. Og det bedste? Det er sæbe, så det er lige til at skylle af 😉

 Badevandsfarve

About Trine Hjortshøj

Mor til 3 skønne børn og stolt medlem af Børn i balance familien!

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

, , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.