Hvilken cykelhjelm størrelse skal mit barn have?

Find den rigtige cykelhjelm størrelse til dit barn

Nutcase cykelhjelm størrelseUanset om du skal bruge en cykelhjelm til cykling, rulleskøjter, løbehjul eller skateboarding, er cykelhjelmen vigtig. Den beskytter det allervigtigste dine børn har – nemlig deres hoved!

Men hvordan måler jeg størrelsen på mit barns hoved?

Det nemmeste er at tage et målebånd og måle rundt om barnets hoved – har du ikke et målebånd, kan du sagtens bruge en snor eller lignende og så måle snoren på en tommelstok bagefter.

Når du måler barnets hoved skal du måle hele vejen rundt. Målebåndet skal sidde ca 1 cm. over ørerne og ca. 2 cm over øjenbrynene.

Det antal centimeter du måler rundt om barnets hoved, er barnets hovedstørrelse.

Hvilken cykelhjelm størrelse skal mit barn have?

Når du har fundet barnets hovedstørrelse, skal du sammenligne det med størrelserne på cykelhjelmene.

Puky cykelhjelmePuky cykelhjelm størrelse har størrelser der hedder 46- 51 cm og 52 – 58 cm. De kan spændes ind og ud, så de passer alle størrelser derimellem. Ligger dit barns hovedstørrelse så på 51 cm, anbefales det at tage den store størrelse. Cykelhjelmene kan spændes godt ind, også med remmen under hagen, så den kan sidde rigtigt.

Som udgangspunkt kan man regne med at Puky’s cykelhjelm størrelse 46 – 51 cm er 8 måneder – 3 år, og størrelse 52 – 58 cm er str. 3 år – 6/7 år.

 

Nutcase cykelhjelmeNutcase cykelhjelm spænde har størrelse 47 – 50 cm og størrelse 48 – 52 cm. De kan spændes mere ind og ud end Puky cykelhjelme, og svarer derfor ca. til samme aldersmæssige størrelser.

 

Er du i tvivl om dit barn skal have en trehjulet pedal cykel eller en løbecykel? Læs med her >>

 

Nutcase cykelhjelm – slip for niv i hagen

Nutcase cykelhjelmDu læste rigtigt! Nutcase cykelhjelmene er lavet med magnetisk lås under hagen, istedet for de klassiske kliklåse.

Det betyder at spændet klikker sig selv sammen i en lås – og sidder ligeså godt fast som en kliklås. For at spænde låsen op skal man nemlig trække det til siden, og ikke væk fra hinanden.

 

God vind 😀

GemGem

GemGem

About Trine Hjortshøj

Mor til 3 skønne børn og stolt medlem af Børn i balance familien!

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.