Ferietid starter i bilen eller på flyet

Ferietid og især sommerferien er et højdepunkt for de fleste familier.

Når turen går langt, uanset om det er med fly eller bil, er det vigtigt at have noget spændende og nyt legetøj med. Vi kender vist alle det at vi dårlig er kommet ud i bilen før børnene begynder på rumlen af utålmodige spørgsmål.

Så lidt beskæftigelse til børnene gør turen til en ren fornøjelse. Det er en fordel at finde noget som ikke fylder så meget, da der ikke er så meget plads i hverken flyet eller bilen. Her er bøger, magnetspil og magnetlegetøj rigtigt godt. Da magnetlegetøjet jo sidder forholdsvis godt fast, er det nemt for børn at håndtere både over bump i vejen, eller på den trænge bordplads der er i flyet. Der er også kommet mange variationer af de klassiske magnetspil på markedet. De små kan også være med, når det handler om at bygge med magnetklodser eller denne magnetiske klovnebog.

Vel ankommet til bestemmelsesstedet er det også vigtigt at have noget legetøj med. Børn kræver ikke meget til at starte en leg og slet ikke i en ferietid, men et stykke hjemmevant legetøj kan redde dagen. Hvis der opstår en regnvejrsdag eller solen bliver for skarp midt på dagen, kan både spil, kort og småt legetøj være godt givet ud.

Ferietid og tid til spil

Ferietid og tid til spil

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

, , ,

Comments are closed.