Google+ og Facebook – vi er der!

Børn i balance på Google+

Vores nyeste tiltag er Google+, men i dag er der mange steder at være når man vil være synlig på nettet. De forskellige platforme giver forskellige muligheder, både for kunder, webshops, bloggere, leverandører etc.

For os som webshop giver det en unik mulighed for at møde vore kunder. Nogle færdes mest på Facebook, mens andre (i stadig større antal) bruger Google+. Vi er der dagligt begge steder og svarer altid på henvendelser inden for 24 timer, og som hovedregel meget tidligere. Vi ser det som en nem forbindelse mellem os og vore kunder, og glæder os over at webshoppen bliver mere personlig og levende.

Begge steder bliver der med mellemrum lagt gode tilbud op, som kun gælder for den aktuelle platform.

Du finder os her:

Google+

Facebook

Kan man møde os i den virkelige verden?

Også i den virkelige verden prøver vi at være synlige. Vi deltager blandt andet i Høstmarked på Grantoftegård ved Ballerup 1. september 2013. Det er en stor årlig tilbagevendende begivenhed, hvor der er mulighed for at se, afprøve, smage, opleve alt muligt godt fra den økologiske gård.

Vi bestræber os på en god personlig betjening og vil gerne være din fortrukne partner når det handler om legetøj og udstyr til børnene.

Børn i balance på Google+ og Høstmarked

Børn i balance på Google+ og Høstmarked

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

, ,

Comments are closed.