Kuglebane fra Cuboro – til børn og voksne

Kuglebane i træ fra Cuboro

Cuboro kuglebane i træ, basis sæt

Kuglebane? – aah, Cuboro er ikke bare en kuglebane, men et helt kuglebanesystem, hvor både børn og voksnes fantasi, kreativitet, byggeevner og logik bliver udfordret. Kuglebanen er efterhånden en klassiker og med en bane du selv skal bygge, er der til mange (MANGE) timers leg.

Cuboro kuglebane i træ er opbygget af firkantede træklodser med runde fordybninger og huller, som kuglerne kan trille igennem. Alle klodser kan sidde sammen på forskellige måder, det eneste krav er at fordybningerne passer sammen, så kuglen ikke bliver stoppet midtvejs.

Børne samarbejdsøvelse

Cuboro kuglebane i træKuglebanen er sjov at fordybe sig i alene, men kan absolut også bruges sammen med venner og i grupper. At få kuglen til at trille fra top til bund er i sig selv en succesfuld oplevelse, men at have lavet det sammen som et team kan styrke en gruppe.

 

Hvor køber man en træ kuglebane?

Nic stor kuglebane i træCuboro kuglebanen kan fås i mange forskellige variationer, et bredt udvalg kan du se her >>

Er det de store kuglebaner du f.eks. kan se på biblioteker, apoteker og i venteværelser, er det kuglebanerne fra Nic du leder efter – se dem her >>

Nic kuglebane i træHer kan du også finde tilbehør til Nic kuglebaner og små kuglebaner (dem du oftest møder i institutioner og lignende)

About Trine Hjortshøj

Mor til 3 skønne børn og stolt medlem af Børn i balance familien!

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

, , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.