Lammily dukke i Danmark!

Sådan vil den nye Lammily dukke forbedre dit barns idealer!

Lammily dukke

Det her er et stort øjeblik – Lammily er endelig landet hos os, her i Danmark!

Lammily er designet af Nickolay Lamm i 2014, som modsvar til de mange dukker på markedet med urealistisk tynde former. Dukken er derfor designet ud fra målene på den gennemsnitlige 19-årige amerikaner. Hendes propotioner er derfor også normale – længden af arme og ben passer sammen, halsen er ikke forlænget og størrelsen på brysterne passer til resten af kroppen.

Og ja! – hun er stadig fantastisk køn! Hun er et skønheds ideal, men et realistisk et. Dit barn vil se hende som et skønheds forbillede, ligesom andre dukker på markedet, men dette er til at leve op til. Lammily har en stærk og sund krop, og hun tør godt vise den frem i korte shorts.

Lammily er designet til at ligne dig og mig

Lammily dukke i hverdagstøjHun er nemlig skabt så naturtro som muligt. Hendes hår er mørkt og blødt, og hun står på flad fod.

Cowboyskjorten og hendes shorts er skabt ud fra tanken om at hun skal have hverdagstøj på, og senere vil der komme mere forskelligt tøj – alt sammen i stil med det du og jeg kunne finde på at gå med til hverdag.

I modsætning til andre fashion dukker, har hun også bøjelige led. Albue og knæ kan bøjes i 3 “klik”, hvilket giver hende et langt mere levende og naturligt udtryk.

 

Er det mærkeligt at mor har strækmærker – eller mærkeligt at dukken ikke har?

Tatoveringer, ar og sår til LammilyUanset hvad du hælder mest til, skal Lammily nok gøre sit til at gøre op med, hvad naturlig skønhed er.

Man kan nemlig købe klistermærker til Lammily, som selvfølgelig kan flyttes og genbruges. På klistermærke arket er der både briller, strækmærker, ar, plaster, snavs, tatoveringer, bumser, appelsinhud osv.

På den måde kan hun komme til at ligne alle os andre, med alle vores skønhedsfejl og ar. Strækmærker bliver ligeså naturligt at se på hende, ligesom på mor, og skønheds idealet vil blive mere realistisk.

Skønhed er .. i den gode leg!

 

About Trine Hjortshøj

Mor til 3 skønne børn og stolt medlem af Børn i balance familien!

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

, , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.