Løbehjul til børn fra Micro

Micro løbehjul til børn i alle aldre

Løbehjul til børn fra Micro

At købe løbehjul til børn behøver ikke være en videnskab, men der er alligevel et par ting der er værd at tænke over; køber du løbehjul til en 3 årig eller et løbehjul til en 8 årig? Skal dit barn have hjælp til motorikken eller skal der bare være fart over feltet?

En 3-årigs motorik er nemlig helt anderledes end en 8-årig, kroppen er helt anderledes stykket sammen, og koordinationen og balancen er i en helt anden verden.

Derfor er de originale Micro løbehjul til børn så gode – de er forskellige i deres opbygning, antal hjul, stabilitet, hvordan de kan omformere sig og tilpasses. De kan udvikles sammen med barnet, så barnet kan bruge det i mange år i deres eget motoriske tempo.

 

Løbehjul til små børn

Micro mini2go løbehjul til børnPersonligt elsker jeg alt der kan hjælpe mine børns motorik på vej. Jeg er vild med tanken om at de kan lege sig igennem deres udvikling og få succes med den uden det kræver hård træning for dem.

Når vi så snakker om motoriske hjælpemidler er mine favoritter dem, man kan bruge både ude og inde. Og lige netop her brillere Micros løbehjul til de små børn (Micro mini2go). For det første følger den barnets motoriske kunne; den starter som en løbecykel (med rum i!) og kan så laves om når barnet er klar til det. Den har gummi hjul, så den er ligeså god på vores trægulve indenfor, som fliserne ude.

Vil du læse mere om grovmotorik, hvorfor det er vigtigt og hvordan den kan stimuleres, kan du læse med her >

Løbehjul til de lidt større

 

Mini sporty 3i1 løbehjul til børnEr din tumling allerede godt på benene, kan det være en fordel at anskaffe sig en 3i1 sporty i stedet. Den kan ligesom mini’en laves om, så den følger med barnets udvikling.

Løbehjul til store børn

Micro løbehjul til store børn

Når din lille trold så lige pludselig ikke er så lille mere, og har styr på det motoriske, skal der fart over feltet. Så skal alting være sejere, hurtigere og vildere, og så duer et trehjulet løbehjul bare ikke mere.

Ydermere bliver løbehjulet gradvist forfremmet, hvor det før ‘bare’ var et legetøj, bliver det nu også et transportmiddel. På min søns skole ser jeg mange der bruger det på vej til og fra skole, men jeg høre også hvordan de bruger det sammen med deres venner. De øver tricks, sammenligner udstyr, og løber om kap.

Micro Sprite løbehjulet er perfekt til skolestart, og henvender sig direkte til de 5-12 årige. Det ser sejt ud og jeg kan garantere for farten (det er en af fordelene ved at få børn, når man aldrig bliver for gammel til at lege 😉 )

Leder du efter et trickløbehjul til børn, kan jeg anbefale det fra  Stiga eller Just Surpreme – begge af super kvalitet, som holder hop efter hop.

Sus afsted og løb forsigtigt 🙂

About Trine Hjortshøj

Mor til 3 skønne børn og stolt medlem af Børn i balance familien!

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.