Monsterland tur-retur

Monsterland åbner porten – tør du komme ind?

MonsterlandMonsterland er et (u)hyggeligt brætspil fra Game InVentorS til de 6-årige og opefter.

– Og herhjemme bor lige præcis en dreng på 6 år, der er vild med monstre!

Jeg blev lidt “skræmt” af spillet i første omgang; min søn er ikke verdens modigste og der skal ikke meget til før han får mareridt. Så tanken om et spil der handlede om, at hvis man taber bliver man selv til et monster? Den var umiddelbart ikke betryggende! Men da vi satte os lidt ind i det, fik kigget på monstrene, kortene og spillepladen, blev vi begge meget begejstrede. Hele spillet er nemlig lavet med en uhygge, der er både er sjov og fjollet.

På kortene finder man både monstre som “tissemonstret”, “drillemonstret”, “minimonstret” og “pizzamonstret”. Min søn er ellevild. Game InVentorS har formået at lave et spil der lige præcis rammer hans begejstring for monstre og det lidt uhyggelige, men samtidig gør det på en måde, hvor ingen rigtig bliver bange.

Det modsatte spil

Historien i Monsterland spillet udspiller sig i en forlystelsespark, hvor monstre spøger efter lukketid. Modsat alle andre spil, handler det om ikke at komme først i mål. Det handler faktisk lige netop om at være så langt fra mål som overhovedet muligt når spillet slutter. Med kortene kan man skræmme de andre deltagere frem mod monstergabet og den der først kommer dertil har tabt. Derudover er der gode effekter i form af trøstekort, monsterslugerkort og en bane, hvor man selv kan vælge vej.

På den måde stimulerer spillet både børnenes fantasi, strategiske evner og lærer dem om taktik, held, regler, at se fremad og fokusere på flere spillere. Det er nemlig ikke nok, ikke at være den der taber – det er kun den der står tættest på start når spillet slutter, der har vundet.

Spillet er for 2-6 spillere og henvender sig til børn over 6 år.

Du kan læse mere om spillet her

About Trine Hjortshøj

Mor til 3 skønne børn og stolt medlem af Børn i balance familien!

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.