Oball – design og funktionalitet

Oball – den lille bold med de mange muligheder

Du har med garanti hørt om det – Oball er efterhånden alle vegne. Men hvad er det, der gør at Oball skiller sig ud i forhold til andet baby- og børnelegetøj?

Oball materiale regnboldDesign og funktionalitet

Oball er designet, som så meget andet, til babyer og små børn. Der er taget højde for farver, børne greb og sensorikken. Men noget af det der gør Oball specielt, at det skiller sig ud fra alt det andet, er legetøjets helt gennemførte materiale og brugbarhed. Boldene er lavet så de er fleksible, bløde og glatte, men stadig ikke så de skrider ud af barnets hånd.

De er nemme at holde på for helt små hænder. Uanset hvor langt dit barn er i udviklingen af sin gribe mekanisme, vil det være nemt for barnet at tage fat i bolden. Bolden (og deres legetøj generelt) er formet med store “huller”, som alle kan få fat i.

Det motoriske aspekt

Oball til pige og drengBoldene opfordrer derfor også barnet til at bruge motorikken. De triller og hopper, så børnene skal gribe ud efter dem, kravle efter dem eller slippe dem, for at få dem afsted igen. Når barnet griber i bolden bruges barnets finmotorik (læs mere om finmotorik her), mens barnet opfordres til at bruge grovmotorikken ved f.eks. at kravle (grovmotorik kan du læse mere om her).

Oball legetøjet er ikke kun godt når der leges på gulvet. Du kan især udnytte, hvis du har mindre børn, at de kan komme med i bad. De tager ikke skade af det og er nemme at tørre igen, og er derfor optimale som badelegetøj.

oball rangleOball i alderstrin

Oball bolden er stor succes i alle alderstrin. Men i produktserien med samme design og funktionalitet som bolden, er mange gode og sjove produkter.

Til de helt små er bold ranglen, shakeren og legetæppet helt optimale.

Oball rangle farverRanglen giver endnu større motivation for at få bolden til at bevæge sig, eftersom den også stimulerer med lyd og små bevægelser i selve bolden. Legetæppet har udover de velkendte Linky Loops også en mavepude, som gør det nemmere for baby at lære at ligge på maven. Ved at ligge på puden bliver det nemmere for baby at holde sit hoved oppe. Baby skal ikke bruge så mange kræfter på at få det løftet, men får derimod trænet styrken i nakken på en sjovere måde.

Til de lidt større

Til de lidt større er Oball bilerne et oball bil ranglesikkert hit. De har det samme design, med let gribelige huller i taget. De små bolde i hjulene der giver lyd når de kører og flotte farver der indbyder til leg.

God leg!

About Trine Hjortshøj

Mor til 3 skønne børn og stolt medlem af Børn i balance familien!

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.