Opskrift på pølsehorn

Opskrift på pølsehorn

Noah og Emilie hjælpes med dejen til pølsehornene

Noah og Emilie hjælpes med dejen til pølsehornene

Disse pølsehorn bliver så lækre! De bliver ikke tørre, ligesom mange andre og de er meget velegnede til at komme i fryseren – så der er nemme snacks en anden dag. De kan også bages med ketchup i, hvis det skal være lidt anderledes.

Der bliver 32 pølsehorn.

Du skal bruge:

50 gr. gær

2 dl. vand

900 gr. mel (du kan sagtens erstatte noget af det med grahamsmel, fuldkornsmel og havregryn for grovere pølsehorn)

1 tsk. salt

1½ dl. olie

Alting er sjovere, når man har sit eget legeudstyr

Alting er sjovere, når man har sit eget bage-udstyr

2 dl. ymer naturel

2 æg

16 pølser (hvis det er alm. pølser, 32 hvis det er de små)

1 æg til pensling

 

Rør gær ud i vandet. Si derefter mel i vandet lidt efter lidt, men du rører. Tilsæt derefter salt, olie, ymer og æg. Det skal æltes godt.

Stil dejen et lunt sted og lad den hæve i 30 min.

 

Ælt derefter dejen igen. Del den i 4 lige store dele, som du ruller ud som en pizza.

Skær dejen i 8, ligesom en pizzaudskæring. Læg ½ pølse (1, hvis de er små) på hver stykke, ude i kanten og rul dejen om den. Den skal ligne en croisant.

DSC_0698 DSC_0699 DSC_0700

 

 

 

 

 

Lig dem på bagepladen med spidsen nedad. Lad dem hæve 10 minutter, med et lunt viskestykke over.

DSC_0703

Så skal de pensles med æg, og i ovnen 20 minutter, på 200 grader.

 

Velbekomme

DSC_0728

About Trine Hjortshøj

Mor til 3 skønne børn og stolt medlem af Børn i balance familien!

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

, ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hvad skal vi lave i efterårsferien? - Børn i balance - Blog - 29. september 2014

    […] som et hit hos dig? Så kan du finde opskrift på kanelsnegle her, opskrift på pizzasnegle her, opskrift på pølsehorn her og opskrift på grov pizzadej her. Lege-kagerulle til børnene finder du […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.