Opskrift på pølsehorn
Disse pølsehorn bliver så lækre! De bliver ikke tørre, ligesom mange andre og de er meget velegnede til at komme i fryseren – så der er nemme snacks en anden dag. De kan også bages med ketchup i, hvis det skal være lidt anderledes.
Der bliver 32 pølsehorn.
Du skal bruge:
50 gr. gær
2 dl. vand
900 gr. mel (du kan sagtens erstatte noget af det med grahamsmel, fuldkornsmel og havregryn for grovere pølsehorn)
1 tsk. salt
1½ dl. olie
2 dl. ymer naturel
2 æg
16 pølser (hvis det er alm. pølser, 32 hvis det er de små)
1 æg til pensling
Rør gær ud i vandet. Si derefter mel i vandet lidt efter lidt, men du rører. Tilsæt derefter salt, olie, ymer og æg. Det skal æltes godt.
Stil dejen et lunt sted og lad den hæve i 30 min.
Ælt derefter dejen igen. Del den i 4 lige store dele, som du ruller ud som en pizza.
Skær dejen i 8, ligesom en pizzaudskæring. Læg ½ pølse (1, hvis de er små) på hver stykke, ude i kanten og rul dejen om den. Den skal ligne en croisant.
Lig dem på bagepladen med spidsen nedad. Lad dem hæve 10 minutter, med et lunt viskestykke over.
Så skal de pensles med æg, og i ovnen 20 minutter, på 200 grader.
[…] som et hit hos dig? Så kan du finde opskrift på kanelsnegle her, opskrift på pizzasnegle her, opskrift på pølsehorn her og opskrift på grov pizzadej her. Lege-kagerulle til børnene finder du […]