Pakkekalender gaver

Pakkekalender til børn

Idéer til julesjov

Bamserne havde været oppe om natten for at spise risengrød, men var alle faldet i søvn imens – fantastisk at vågne op til for en 5-årig, der elsker julesjov.

Det kan virke lige lovligt tidligt at begynde at tænke på julen – med mindre du selvfølgelig er en af de juleglade nisser, der allerede starter julen når sommeren er slut! (Jeg indrømmer gerne; vi har allerede de første nisser på bordet på kontoret – julemusikken må dog vente lidt endnu 😉 )

Men! Uanset om du glæder dig eller bare vil have det overstået, er pakkekalenderen en realitet der skal tænkes på nu. Modsat julegaverne som (hvis man selvfølgelig kan lide det) kan købes i december, er gaverne til pakkekalenderen nødt til at være færdig før d. 1. december – en del af den i hvert fald.

 

Små gaver til børn

5 mdr (1)Jeg medgiver – det er ikke det nemmeste at finde 24 små gaver til pakkekalenderen. Afhængig af alder og køn på barnet selvfølgelig vil der altid være perioder hvor det er sværere end andre.

Men der er heldigvis mange måder at gøre det på!

Én måde, jeg ikke havde hørt om før sidste år, var en veninde der havde givet 24 dele til et legekøkken. Hun lavede pakkekalender til en 2-årig pige, som elskede at hjælpe til i køkkenet. Ved at give tilbehør til legekøkkenet var der sammenhæng i gaverne og hver dag kunne hendes datter udvide sin køkkenleg mere. Det ville måske ikke være sjovt for en 7-årig, men for en 2-årig hvor en leg kan gentages mange tusinde gange før det bliver kedeligt, synes jeg idéen var rigtig god. Juleaften fik hun så et legekøkken og kunne kombinere det hele – og hun er ikke stoppet endnu 🙂

Mange ting til køkkenet kan fås til under og omkring 10 kr., og du kan varierer både i legemad og tilbehør; f.eks små kager, æble, jordbær, kakaobrik, grydeske og paletkniv.

Er idéen også perfekt til dit barn, kan du se udvalg af legekøkkener og tilbehør her.

Billige gaver til pakkekalender

Gaver til pakkekalender

Vi kan hurtigt blive enige om at 24 gaver er en dyr fornøjelse – næsten uanset hvor små og billige gaver du køber. Derfor er det vigtigt at få en god blanding mellem små og “store” ting. Der er ikke noget ved at få 24 rosinpakker, men det kan også hurtigt blive udmattende for pengepungen.

Foruden legemad og tilbehør til et legekøkken, er der her samlet lidt forskellige idéer i forskellige prisgrupper:

9-10 kr:

Perler i pose

Hoppe elastik

Notesblok

 

12-15 kr:

Armbåndsur i træLegeur i træ

Skumbad med rødt skum

A5 notesbog

Aktivitetsbog, farv efter tal

Skrivesæt med monstre

Mulepose til at male på

Pirat tatoveringer

 

17-19 kr:

Spillekort

Elefant i miniklodser

Mini klodser med girafGiraf i miniklodser

Robot i miniklodser

Badeand med vikingehjelm

Badelegetøj – viking i tønde

Regnbueblyant

Viskelæder og blyantspidser i beholder

Børnesaks

Mikado

Snurretop2 notesbøger med kuglepen

Paddehat sparrebøsse

Yo-yo

Hårelastikker i lilla og pink farver
Snurretop

 

 

God leg og god jul 😉

About Trine Hjortshøj

Mor til 3 skønne børn og stolt medlem af Børn i balance familien!

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

, , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.