Plus Plus og finmotorikken

Plus Plus og det med fantasien

Du kender dem godt, ikke? De små brikker er ingen nyhed. Men de holder – både i kvalitet, design og legeværdi. De bliver aldrig slidt, legen kan altid fornys og der kommer nye farver og nye muligheder. Jeg elsker dem!

Forleden dag, da jeg var nede og hente min søn i børnehaven havde de lavet en fodboldbane.. af Plus Plus’er! Den fyldte næsten et helt bord, havde mål indbygget i banen og hvide streger som sidelinjer osv. Selve fodbolden havde de lavet firkantet, men det var intet problem for fodboldspiller-fingrene!

Jeg bliver igen og igen målløs over børnenes fantasi.

.. min rækker til en blomst!

 

 Gode idéer til Plus Plus

Når fantasien så skal hjælpes lidt på vej, er jeg derfor rigtig glad for youtube. Her kan man finde mange sjove idéer med udførelige instruktioner, blandt andet vores egen:

Plus Plus som finmotorisk hjælper

Basis plus plusSom du nok har gennemskuet er Plus Plus en fantastisk hjælper til finmotorikken.

Den koncentrerede leg med de små fokuserede fingre bevægelser er med til at give finmotorikken et boost. Det styrker teknikken og kinæstesi sansen, som er den der vurdere hvor hårdt du skal trykke og lignende.

Det styrker også øje-hånd koordinationen og og hjælper barnet med at øve visualisering. Der er simpelthen ikke noget det ikke er godt for!

 

 Til de stille stunder

Plus Plus legetøj til kirken

Kongefamilien i kirke. Fra BT. Foto: Keld Navntoft.

Plus Plus er nemlig legetøj dit barn kan fordybe sig i. Der er timevis af legeværdi i dem og mulighederne er uendelige. Det er bogstaveligt talt kun fantasien der sætter grænser.

<- Og se lige hvem der også er vilde med dem! Kongefamilien har dem med i kirke som underholdning. Jeg har ikke selv tænkt over det, men de siger jo ikke en lyd hvis de ryger på gulvet og behøver intet fast underlag. Den idé kan bruges i mange situationer!

Kongefamiliens Plus Plus pakker kan du finde her, eller se dem nedenfor.

God leg!

Plus plus Plus plus midi basic

About Trine Hjortshøj

Mor til 3 skønne børn og stolt medlem af Børn i balance familien!

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.