Rubens barn – både til børn og demens

Derfor er Rubens barn dukkerne også til dit barn:

Rubens barn Anna

Rubens barn Anna

Vidste du at Rubens barn dukkerne er specieldesignet til at blive din bedste ven? Uanset om du er 2 år, 10 år, pensioneret eller lider af demens eller alzheimers er dukken lige noget for dig!

Men hvordan kan én dukke være designet til en så stor og bred målgruppe?

Det kan de, fordi dukkerne er skabt til at være “levende”. Levende og med personlighed. De store klare øjne, de runde kinder med farve i og det pjuskede, bløde hår er nøje designet til at gøre dukken livlig og glad. Det gør at barnet (eller dig selvfølgelig) hurtigt vil føle sig knyttet til den i forhold til almindelige dukker og simpelthen ikke kan modstå at give den et kram eller snakke hemmeligheder med den. At dukken har lidt mere tyngde i sig, gør også at den føles mere “rigtig”. Mere levende. Det er ikke bare en dukke, det er din eller dit barns nye bedste ven!

Hvilken Rubens Barn dukke til mit barn?

Der findes mange forskellige og det kan derfor være lidt en jungle at finde rundt i. Jeg har derfor lavet en lille oversigt til dig og dit barn, der forhåbentlig kan hjælpe dig lidt på vej:

 

Rubens barn nusseklude

Rubens barn nusseklude

Rubens barn Goodies

Rubens barn Goodies er for de allermindste. Det er nusseklude i meget høj kvalitet. Der er nøje tænkt over valget af kontrast farver i forhold til baby’s øjne. Håret og at de kan sutte på tommelfinger gør at de også har megen personlighed, og barnet vil derfor bruge dem i lang tid. Og så er de små nusseklude med deres egne nusseklude da bare for søde!

 

 

Rubens barn baby

Rubens barn baby

Rubens barn baby

Babyerne er til børn i alle aldre. Det vil ikke være fair overfor dem at sætte en aldersgruppe på, fordi de kan så meget og appellere til mange forskellige rollelege. De indbyder til mor, far og børn lege, de kan få andet tøj på, kan sutte på tommelfinger og indbyder til en lille snak. De vil passes på, krammes og have omsorg – og jeg garanterer at de giver lige så meget igen 😉

 

 

Rubens barn cuties

Rubens barn cuties

Rubens barn cuties

Rubens barn cuties er min absolutte favorit blandt de mange varianter. De er ikke så store, men har det samme skønne ansigt og personlighed som de store. Det kan være nemmere for et lille barn at forholde sig til deres størrelse og de er mere “handy” at have med under armen, da de ikke er lige så tunge som de større dukker.

 

 

Little Rubens barn party

Little Rubens barn party

Little Rubens Party

Little Rubens barn er jeg også helt forelsket i. Især i party versionen, hvor tøjet er helt fantastisk. De har den samme levende form som de originale, der får enhver til at holde af dem. De lærer dit barn om omsorg og empati, og kan få enhver til at føle sig tryg med dem ved siden. Denne dukke er altså rigtig god hvis du vil have den originale dukke, men i lidt mindre størrelse.

 

 

Rubens barn original

Rubens barn original

 

Rubens barn original

Rubens barn er et gennemtænkt koncept fra Sverige. De brænder virkelig for det de laver og det kan mærkes i dukkerne. Alle dukker er syet i hånden, så ingen af dem er helt ens. Det er også med til at give dem små unikke personligheder. De store originale Rubens barn dukker har i mange år været brugt som demensdukker, terapidukker og som dukke til alzheimers patienter. Det er deres milde, venlige ansigt og deres livlige øjne der tiltaler både store og små. De er gode til børn, fordi det ikke bare er ligesom deres andre dukker eller bamser, men er en ligesindet ven – en der ligner et barn og som de kan blive venner med.

 

 

Du kan her se en lille video om Rubens barn, det svenske firma og tankerne bag konceptet:

About Trine Hjortshøj

Mor til 3 skønne børn og stolt medlem af Børn i balance familien!

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

, , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.