Sansebamse med hjerte lyd

Når baby vågner meget

noah-baby-pude-motorikHar du en urolig puttetrold derhjemme? Der ikke rigtigt vil falde til ro ved sengetid, eller sover uroligt og vågner meget?

Det havde jeg.

Min (nu store) dreng sov utroligt dårligt da han var spæd. Det gik fint med at få ham puttet, men han vågnede hurtigt igen – og mange gange i løbet af natten. Jeg var – for at sige det mildt – liiiidt i krise!

Godt råd til at få baby til at sove bedre

sansebamse med hjerte lydHELDIGVIS havde jeg verdens bedste veninde der reddede mig på målstregen! Hun havde selv brugt en sansebamse med hjertelyd til hendes baby – og det havde bare virket!

Jeg løb ud og købte sådan en og allerede natten efter begyndte det at gå meget bedre. Sansebamsen reagere nemlig på lyd og bevægelser og registrerer på den måde når barnet er vågen – og så tænder den selv for den lyd man nu selv har valgt. Jeg brugte hjertelyden, men den har også lyde som regn, vuggevise og syngende hvaler (lyder mærkeligt, men er faktisk en super fed lyd!) og 4 andre lyde.

Hjertelyden fik så min dreng til at falde til ro. Anden nat kunne man virkelig mærke forskellen, det var blevet en genkendelig og, i forvejen, tryg lyd, så han blev ret hurtigt fortrolig med sin sansebamse.

Sansebamse med hjertelyd

Hjertelyden i sansebamsen (også kendt som hvid støj) er en genkendelig lyd, fra da baby lå inde i din mave. Det er generelt en beroligende lyd for os, men man siger at hvis du giver din baby en sansebamse før baby er 3 uger, vil de direkte kunne genkende lyden – ikke bare underbevidst.

Da jeg et par år efter jeg fik min søn, fik en datter, gik jeg direkte ud og købte en sansebamse mere (min søn var stadig meget knyttet til sin på det tidspunkt, selvom jeg for længst havde pillet lydboksen ud). Min datter har aldrig sovet uroligt. Om det så lige er hendes sansebamse, eller hun bare sover bedre vides ikke, men jeg har anbefalet hvid støj bamsen til alle jeg kender – og nu også til dig.

Jeg håber det virker lige så godt for dig, som det gjorde for mig!

About Trine Hjortshøj

Mor til 3 skønne børn og stolt medlem af Børn i balance familien!

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

, , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Babys søvncyklus - hvorfor vågner baby om natten? - 5. februar 2018

    […] Du kan læse mere om sansebamser her. […]

  2. Børns søvnbehov i forskellige aldre og stadier - Børn i balance - Blog - 12. oktober 2016

    […] en god idé med en god bamse, en natlampe eller en sansebamse (du kan læse mere om sansebamser her). Det skaber tryghed og genkendelighed, og barnet vil derfor have det bedre og nemmere falde i […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.