Spil til sommerferien.

Sommerferien er oplagt tid til ude leg, men også til masser af  familiehygge indendørs. Den danske sommer er lunefuld med sine mange regnvejrsdage, og er der så noget sjovere end at samle familien om et spil indendørs? Et tæppe i haven på en varm sommerdag er også oplagt til en rolig stund med spil, eller på stranden under en parasol hvis børnene skal have en pause fra solen.

Spil billedlotteri

Spil billedlotteri

Med små børn i familien er balancespil, huskespil og billedlotteri helt klassiske spil. Pas på, for børnene er tit meget bedre til den slags spil  end de voksne. Det giver udfordringer til alle og introducerer de små for grundregler som at vente på sine tur, følge bestemte retningslinjer og i det hele taget at kunne glædes over andres og sine egne sejre.

For de lidt større børn er ludo, mølle og dam eller Kalaha oplagte spilmuligheder. Hvis der skal lidt fornyelse til er det sjovt at bruge en stor terning som skal kastes på gulvet og tilfører dermed samtidig liv og bevægelse. De store terninger kan både bruges til de traditionelle spil, men også til hjemmelavede – ude som inde. Er vejret for godt til at sidde indendørs er der også mange udendørsspil at samles om. Bowlingspil og dåsespil eller en rask gang fodbold er da heller ikke helt af vejen.

Spil stor-dam

Spil stor-dam

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.