Vandbaner til ude og inde

Vandbaner til ude og inde

Vandbaner på altanenSommerens hit må da være vandbaner. Meterologisk institut  lover at vi får en sommer som er bedre end sidste år. Der skal selvfølgelig heller ikke så meget til 🙂

Uanset om du har en lækker stor have eller en lille hyggelig altan, er der en vandbane til alle. På billedet kan du se at kuffert vandbanen ikke fylder så meget, og den kan derfor bruges på stort set alle steder!

En vandbane er noget af det bedste som børn ved. Alle børn jeg har mødt elsker at lege med vand. Måske fordi det at lege med vand ikke er noget som er tilgængeligt hver dag eller noget man bare selv kan finde frem på hylden. Det er specielt.

Vandbanerne fra Big og Aquaplay er en fantastisk mulighed for børnene til at udforske vandets univers. En vandbane giver en forståelse for det at bygge noget brugbart og derefter at følge vandet i banen  og dets fremdrift. Vandbanerne kan sættes sammen efter lyst og legen kan varierer efter dagens humør.

Skulle meteologisk institut nu ikke få ret, kan vandbaner også sagtens bruges indendørs. Vandbanen fra Aquaplay er udformet som en kuffert. Når den åbnes er det en fantastisk vandbane, som er lige til at lege med, både indendørs og udendørs. Kuffert formen med håndtag gør at den er nem at tage med på farten og kan dermed bruges over det hele. Den fylder ikke så meget, så den er perfekt på badeværelset.

Vandbane til store og små

Vandbaner kan nemlig bruges af alle størrelser. Du bestemmer helt selv hvor simple eller avancerede vandbanerne skal være, om der skal være broer og pumper eller sluser. Du kan også sagtens nøjes med en vandbane i kuffert, der er stadig til mange timers sjov!

I alle vandbanerne er der forskelligt tilbehør, som vil kunne bruges på mange forskellige måder, det er kun fantasien der sætter grænser.

Så er det bare at komme igang!

 

God vand leg!

Niagara vandbaner fra BIG

Niagara vandbane fra BIG

Vandbaner fra Aquaplay i kuffert

Kuffertvandbane fra Aquaplay

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.