Black Friday 2017

Hvornår er Black Friday 2017?

Black Friday 2017 afholdes d. 24/11.Black Friday er en hjælp til julegave shopping

Arrangementet afholdes altid i sidste uge af november og det er derfor oplagt at benytte de gode tilbud til julegaverne.

Hvor foregår Black Friday?

Black Friday afholdes overalt i Danmark, både i fysiske  butikker og på nettet.

Er du på udkig efter noget bestemt, kan du søge på butikken på nettet, og ellers findes der mange sider, der har samlet en oversigt over butikker der deltager med gode tilbud – bl.a. på Pricerunner.

Vi deltager selvfølgelig med gode tilbud på Børn i balance, hvor du bl.a. kan finde Hr. Skæg spil, den populære Lammily dukke, MyTelly Ipad cover, løbecykler, PlayMais og meget mere.

Hvad er Black Friday?

Black Friday stammer fra USA. Det er én dag, hvor alle de butikker der vil, kan være med til at give forbrugerne gode tilbud og rabatter. Mange venter derfor også med julegaver osv. til denne dag. Black Friday er derfor en stor hjælp til forbrugerne, som kan spare mange penge.

Oprindeligt er det startet som en konsekvens af finanskrisen, for at få skub i julesalget. Mange butikker led under finanskrisen og man prøvede derfor mange strategier for at få gang i økonomien. Efterhånden er det lige så meget en måde for butikkerne, både at hjælpe kunderne med gode tilbud og skabe god opmærksomhed.

 

Black Friday Danmark

Konceptet kom til Danmark i 2011. Det startede i det små, men eskalerede fuldstændigt i 2014, hvor begivenheden er på sjette pladsen over dage hvor danskerne har brugt flest penge med dankortet. Flere butikker deltager i år og der forventes derfor et større salg end sidste år. Også flere danskere er blevet bevidste om eventet som derfor også får større og større opmærksomhed omkring sig. Den store priskrigs konkurrence der følger af de mange deltagende butikker, kommer heldigvis forbrugerne til gode, som derfor får mere for deres penge.

 

God tilbudsjagt!

GemGem

GemGem

GemGem

About Trine Hjortshøj

Mor til 3 skønne børn og stolt medlem af Børn i balance familien!

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

, , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hvornår er Black Friday 2016 - Børn i balance - Blog - 18. august 2016

    […] kan læse mere her om hvad Black Friday er, og hvor det stammer […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.