Drager til små og store

Drageflyvning er leg som kan samle hele familien. Både børn i alle aldre og voksne synes det er sjovt at få dragen højt op i luften og nyder  når det suser i dragen og linerne. Det danske vejr byder på mange slags vejr, som heldigvis kan bruges til mange  forskellige aktiviteter. Når vinden suser i træerne er det tid til drageflyvning. Måske en tur på stranden eller bare i haven. Drageflyvning giver masser af  bevægelse og aktivitet og dejlige røde kinder. Nogle vælger selv at bygge deres  egne drager. Det er vist ikke det nemmeste, hvis der skal være sikkerhed for at den kan flyve. Lidt lettere er det at købe en flot farverig drage. Mulighederne er mange og der findes rigtig mange flotte drager med mange forskellige motiver.

Efter en dejlig dag med masser af sus i dragen og frisk luft i ansigtet er der ikke noget bedre end at komme hjem til en dejlig kop varm kakao og måske hjemmebagte boller.

Drager fra Vilac

Drager fra Vilac

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

, , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.