Indret børneværelset til fantasi og leg

Sådan kan du indrette børneværelset til fantasifuld leg

Børneværelset er et af de steder børn kan have helt for sig selv. Der skal være plads til leg og udvikling. I dette indlæg kan du læse lidt om mærket Roommate, som vi netop har fået på shoppen. Her er fokus på omgivelserne for barnets leg.

Det skal være sjovt at være barn

Børn leger hver dag, og sådan skal det også være. Det skal det fordi leg er det der er med til at udvikle mange af børnenes færdigheder. Men hvor foregår legen? I vuggestuen eller børnehaven, med en masse andre børn i nærheden eller hjemme i lidt roligere omgivelser. Hvert sted til sin leg. Hos Børn i Balance, er fokus ikke kun på at det skal være lærerigt at lege, det skal også være i børnevenlige omgivelser. Derfor har vi her i oktober 2018 fået en masse skønne varer fra det Danske mærke Roommate ind i vores sortiment. Roommate laver produkter som gør børneværelset til et mere fantasifuldt sted at lege og opholde sig.højdemåler roommate børneværelset

Gør det til en leg at hænge jakken op på spøgelsesknagen, eller opgrader lampen til en dragelampe til loftet eller en sommerfugl til væggen. Højdemåling er også ofte en sjov lille aktivitet både for børn og for voksne, og til det har Roommate naturligvis også lavet en højdemåler til, i et skønt girafdesign.

Sengen er der også taget højde for blandt produkterne fra Roommate. Der er nemlig designet både baby og junior sengetøj, med drager eller et mere tropisk tema med palmer og elefanter.

Dansk design i 10 år

Roommate er et dansk mærke, skabt af de to designere Christine Schwarzer og Anne Birgitte Balle. roommate stjernelampe børneværelsetTanken bag Roommate var at skabe nogle gode og stimulerende omgivelser til børns leg, det er det stadig i dag. Vi synes det er fedt at have dem med på vores webshop fordi de samler pynt og praktik. Mens vi voksne ofte fylder vindueskarme og tomme overflader med lysestager eller andet pynt, så er funktionaliteten vigtigere på børneværelset. Derfor er det dejligt når knagen eller lampen ikke kun har en praktisk funktion, men at den også er med til at skabe rammerne for en fantasifuld leg for dit barn.

Da alle værelser jo alligevel har brug for lys, hvorfor så ikke en natlampe formet som en stjerne eller en sky? Lamperne har små udskæringer, som gør dem fine at kigge på når de bare hænger slukkede på en væg. Men når lamperne tændes, giver udskæringerne også et rigtig flot spil i lyset. Dette understreger at lamperne ikke kun er lamper, men også flotte dekorative elementer til børneværelset.

 

Se de skønne produkter fra Roommate her, og find dine favoritter.

 

God indretningslyst!

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.