Kan man lære at kravle på glatte gulve?

Når moderne trægulve gør det svært at kravle..

.. og babys tøj og ben bare glider rundt på det – hvad gør man så?

Det kan være noget af en udfordring for baby at lære at kravle på glatte gulve. Det er svært at få fodfæste (knæ-fæste?) og tøjet gør det næsten bare værre. Gulvtæpper kan selvfølgelig hjælpe, men dem er der sjælendt så mange af i de moderne hjem.

Kravletøj, motoriktøj, Gobabaygo

Derfor har vi nu kastet vores kærlighed på GoBabyGo’s kravlefremmende produkter! Det er ganske ‘almindeligt’ tøj – forstået på den måde at det ligner pænt hverdagstøj. Både strømperne, leggins, strømpebukserne og de smarte knæbeskyttere fra GoBabyGo fås i fire flotte nuancer og kan derfor kombineres med resten af garderoben.

Kvalitet der holder efter kravlealderen

Hjemme er vi blevet afhængige af den lækre kvalitet. Selvom mindste-pigen er et godt stykke over kravlealderen, bruger vi stadig strømperne i hverdagen. Selvom hun sagtens kan kravle og gå, er det rart ikke at glide på gulvene og strømperne holder sig lækre og bløde.

Knæbeskyttere fra GoBabyGoVi er især glade for knæbeskytterne. De kan sættes uden på almindelige strømpebukser, bukser eller bare ben og er derfor gode året rundt. Vi bruger dem rigtigt meget som en ‘husker’. Når mindste-pigen får dem på, er hun mere opmærksom på at lege på knæene – det er som om at de opfordrer hende til det. På den måde får hun altså styrket grovmotorikken og bliver endnu bedre til de daglige udfordringer.

Forskellen på GoBabyGo’s tøj og almindeligt tøj?

Gummidutter! Skridsikre gummidutter!

Det er der da også andre der putter på tøjet? Ja! Men der er helt klart stor forskel på ..

  • kvaliteten af tøjetStroempebukser-rosa2
  • størrelsen af gummidutterne
  • overfladen gummidutternerne dækker
  • og sidst, men ikke mindst; pasform og design

GoBabyGo‘s produkter er nemlige lavet, ikke bare til at støtte barnet, men til at fremme motorikken. Antallet og størrelsen af gummidutterne er udvalgt således, for at hjælpe børnene mest muligt. De sidder lige præcis der hvor børnene støtter når de kravler (eller prøver på det) og får derfor den mest optimale hjælpe på vejen.

Dét er en god begyndelse på kravlelivet – god fornøjelse!

About Trine Hjortshøj

Mor til 3 skønne børn og stolt medlem af Børn i balance familien!

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

, , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.