Tid til et legetelt indendørs eller udendørs?

Legetelt til hygge og gode lege

Legetelt i blåLegeteltet er fantastisk legetøj, med stor legeværdi for både store og små børn. Et legetelt kan bruges både ude og inde.
Fra børnene er helt små elsker de huler, et tæppe som bliver pakket helt tæt om spædbarnet eller en bæresele er bare lykken. Glæden ved huler og telte forsvinder bestemt ikke når barnet bliver større.

Et legetelt indbyder til mange forskellige rollelege for både store og små. Det indbyder til fantasi og er et frirum hvor børnene føler sig usete og private.
Legeteltet kan der leges med/i både alene eller sammen med andre børn.

Legetelte til små børn

prinsesse legetelt

Det lille barn har stor glæde af at få tæpper og dyner med, sammen med bamsen og nogle gode bøger, eller yndlings legetøjet som der kan leges med i meget lang tid.

Lykken kan være når mor og far deltager i legen. Så bliver hyggen total og der kan måske tages en lille snack og lidt at drikke med. Barnet vil elske det og fordelen er, at der ikke er noget visuelt der kan aflede hyggestunden. Samtidig bliver barnets private sfære, hvor voksne kun er inviteret ind. Man kan sammenligne det med, når vi som voksne skal have gæster. Vi vil gerne vise vores hjem frem fra dets bedste side, og vi er stolte over det. Ligeledes vil børnene have det med legeteltet.

Legetelt til de større børn

De lidt større børn kan få meget glæde ved at skabe gode rollelege i og omkring teltet sammen med gode venner. Om det er rolige dukkelege eller en gang røver og soldater med god fart på ændrer bestemt ikke legeværdien. Det at børnene kan drømme sig væk og skabe en eventyrlig verden hvor det kun er fantasien der sætter grænser er det vigtigste.

Hule- eller teltlege, hvor børnene føler sig usete, skaber en oase for børnene som måske er det vigtigste.

Ridderborg legetelt

Det lidt større barn kan også have meget glæde af at bruge et legetelt alene. Her er der skabt en hyggekrog til fordybning, ”læsning” af en god bog, hygge med yndlingslegetøjet eller måske en overnatning i teltet på værelset.
Legetelte er lette at sætte op og pakke sammen igen efter brug. Nogle gange er det også fantastisk at pakke det væk et stykke tid, så er det ligesom at få nyt legetøj.

Børn i balance har mange pop up legetelte i flere forskellige design, så der burde også være et til dit barn. Her er prinsesseslot, ridderborgcamouflage legetelte, telt med roser, Star rød og Star blå. Valget kan være vigtigt da der nok skal ses på teltet gennem længere tid, da det hurtigt kan blive noget af det bedste legetøj som barnet har.

 

God leg!

 

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

, , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Skab hyggestemning på børneværelset - 8. december 2014

    […] Pop-op teltene du kan se på billederne er fra KidsConcept, og du kan se dem her. Vil du vide mere om de mange lege og fordele et legetelt indendørs kan have, så kig med her. […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.