Meningsfuldt dukketøj fra byAstrup

Dukketøj der giver mening både for dig og dit barn

Legetøj som giver mening og understøtter børns leg og læring er det der er fokus på hos Børn i Balance. Derfor er det også med rigtig stor glæde og spænding at netop har fået et helt nyt mærke på shoppen, som ikke kun støtter barnets udvikling, men også støtter andre børn og en god sag oveni. Der kommer nemlig en masse skønt dukketøj og tilbehør fra byAstrup.dukketøj by astrup

 

En families store sorg

I 1996 kom Marie til verden. Hun var en kreativ pige, og blev også en stor del af forældrenes legetøjsvirksomhed. I august 2013 fik hun konstateret akut leukæmi og hendes mor, Anette Astrup Pedersen, gennemlevede en forældres værste mareridt.

Fra sengen pyntede Marie hospitalsstuen med sommerfugle som hun elskede, og også delte ud til venner, familie og sygeplejersker. Da Marie døde i 2015, efter to års kamp mod kræften, havde Anette brug for en måde at bearbejde sorgen på. Dette blev gennem etableringen af byAstrup, med en af Maries sommerfugle som logo og et M for Marie, gemt i A’et i Astrup. ByAstrup repræsenterer nemlig værdier som Marie stod for; omsorg, kærlighed til livet og kreativitet. ”På denne måde, er vi to der står bag brandet – Marie og jeg” fortæller Anette.

puslebord til dukker by astrup

Meningsfuldt dukketøj og tilbehør

Serien byAstrup består af dukketøj, sko, møbler og tilbehør til dukker mellem 35 og 50 cm i et flot skandinavisk design. Udover at være en måde for Anette at bearbejde sorgen over tabet, skal byAstrup serien også være med til at kæmpe kampen mod kræft. Derfor doneres Maries løn hvert år til børnecancerfonden, så andre familier ikke skal gennemgå det samme som Anette og hendes familie har været igennem. Det betyder at når du køber byAstrup, er du også med i kampen.

Hele serien består af over 20 forskellige dele, bl.a. både tøj, sengetøj, barnevogne, klædeskab, dukkeseng og puslebord. Det giver mulighed for at lave et helt lille hjørne i værelset hvor dukkerne kan blive puslet om. Det er en god måde for barnet at udvikle omsorg for dukkerne.

dukkelift by astrupDet er ikke nyt for Anette at lave legetøj, der skal inspirere børn i deres rolleleg. Hun står nemlig også bag det allerede veletablerede mærke mamamemo, som blandt andet er kendt for deres legemad til børn. Nu er rollelegen en anden, det handler nemlig om leg med dukker. Denne leg er en vigtig del af dit barns udvikling af sine sociale færdigheder og relations dannelse.

 

Se den nye kollektion lige her.

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.