Miljøvenlig indpakning – vi elsker genbrug! ❤️

Miljøvenlig indpakning: Genbrug er måske ikke det mest logiske at gå op i, når man er en butik der sælger nye ting. Vi elsker nyt legetøj. Det ved vi hvor er produceret og hvad det indeholder af stoffer. Men med de rigtige forholdsregler, elsker vi også brugt legetøj! (Du kan se vores guide til at købe brugt legetøj her).

Et sted vi så følte at vi kunne gøre en forskel for miljøet, var ved at have genbrugt emballage. Altså miljøvenlig indpakning ♻️?. Miljøvenlig pakning skriver at den emballage vi bruger i Danmark, svarer til 65807 fuldvoksne træer! Det er rigtigt mange, mange flere end vi vil være med til!

Tid til miljøvenlig indpakning!

Men hvad gør man så? Vi er en webshop med en god del ordre, der skal sendes afsted med post. Jeg kan godt afsløre at der er en del kasser der kommer ud af døren om dagen.

Da Jette i sin tid startede butikken, samlede hun selv kasser alle steder fra. Både for at skåne miljøet og holde priserne nede i butikken. Da lageret blev for stort til at være i hendes kælder, blev det rykket til Ballerup. Her var vi så heldige at bo i hus med mange andre firmaer. Vi gjorde hurtigt opmærksomme på os selv og vores kasse-mission, og satte skilte op som dette på papcontainerne:

Udover vores naboer har vi også lavet en aftale med Hjortespring Omsorgscenter’s køkken. De får alt deres mad leveret i kasser. Det betyder RIGTIGT mange kasser. De ville ellers kun blive brugt én gang (fra producent til omsorgscenteret), men får nu et ekstra liv, ved at komme forbi os ♻️

Vi støtter miljøvenlig pakning ❤️

Miljøvenlig pakning er en sammenslutning af en masse virksomheder, der sammen prøver at bekæmpe det voldsomme ressource spild, verden har gang i. Det gør vi ved at starte i vores egne virksomheder, med os selv.

Det gør vi for at have miljøvenlig indpakning:

  • Genbrugskasser – vi genbruger alle kasser. Dem vi kan samle ind fra nabofirmaer, fra Omsorgscenteret, dem vi modtager privat og dem vi modtager varer fra leverandørene i.
  • Genbrugsfyld – vi genbruger alt fyld vi kan. Både plastik og pap/papir. Det kan komme fra de varer vi selv modtager i Børn i balance, eller den plastik de har været pakket ind i.
  • Vi skærer kasserne ned. Det gør vi for at de passer så godt som muligt med varerne. Det tager lidt ekstra tid for os, men det betyder også at der skal mindre pakkefyld i kasserne = bedre for miljøet. Hvis vi skærer noget af kasserne, bliver det genbrugt som fyld. At kasserne ikke er større end nødvendigt, betyder også at du har nemmere ved at få dem med hjem fra pakkeshoppen.
  • Ingen printet følgeseddel/pakkeseddel i din pakke. Vi prøver at printe så lidt som muligt, for at spare papir. Det er dog en gang i mellem nødvendigt; hvis du f.eks. skal have dine vare pakket ind, får du følgesedlen med, med tal på, så du kan kende forskel på dine gaver.

Du kan læse mere om os og kampen for miljøvenlig indpakning her: https://www.boernibalance.dk/om

About Trine Hjortshøj

Mor til 3 skønne børn og stolt medlem af Børn i balance familien!

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.