Træværktøj som styrker finmotorikken

Træværktøj som styrker finmotorikken

Motorik og leg går hånd i hånd. Det er noget der skal trænes hos børn, men bare rolig, det er hverken svært eller krævende. Det eneste det kæver er at du tager lidt kvalitetstid med dit barn… og leger. Hvis du har læst vores e-bog ’Sådan styrker du dit barns motorik gennem leg’, så ved du at motorikken blandt andet har indflydelse på deres gå-på-mod og legelyst, to ting man som forældre elsker at se hos sit barn. Specielt hos børn fra 3-6 år kan rolleleg være med til at styrke motorikken. Gør dit barn til ’den lille håndværker’ og sæt legen i gang med det nye træværktøj.

 

Træværktøj fra MaMaMeMo gør det nemt

Det Danske brand MaMaMeMo er kendt for deres trælegetøj, specielt for serien med legemad. I september kom turen så til en helt ny serie med træværktøj til de små. Serien består af alt fra værktøjskasse, hammer og vaterpas, til skruer og boremaskine. I alt er der 15 forskellige stykker legetøj, som alle forhandles her hos Børn i Balance.

Med denne nye serie legetøj, er der massevis af lege timer til dit barn, som kan styrke deres finmotorik og øje-hånd-koordination, og så er det nemt og sjovt! Din egen værktøjskasse har måske vækket nysgerrigheden hos dit barn, men det er ikke legetøj. Med deres egen lille værktøjskasse fyldt med dette nye træværktøj, kan de små være med på sidelinjen når en skrue skal strammes, eller en hylde sættes op. Men det er heldigvis ikke kun når mor eller far er i gang at legetøjet er sjovt.

Nedenfor kan du se et par at vores favoritter i værktøjsserien, og hvorfor de er ekstra gode for dit barn og dets leg og læring:

 

Boremaskinen med fire udskiftelige deleMamamemo træboremaskine

Med fire udskiftelige dele, er denne boremaskine absolut en af favoritterne i serien. Når der skal skiftes fra det ene bor til det andet kommer dit barns finmotorik virkelig i spil, samtidig med at barnet udfordres i at finde det bor der passer i det der skal skrues på.

 

 

 

Vaterpas

mamamemo trævaterpasDen skønne grønne farve, samt at kuglen der kan rykkes fra side til side, gør vaterpasset her til en anden favorit i serien. Hælder spisebordet en smule? Hænger gyngen i haven lige? Hvad med billedet på væggen? Der er utallige overflader, dit barn kan måle derhjemme, og at finde og tjekke dem alle, styrker dit barns nysgerrighed og gå-på-mod.

 

 

 

 

 

SkruetvingeMamamemo træskruetvinge

Der skal skrues den ene vej og den anden vej når denne skruetvinge skal åbnes og lukkes. Du kan fx udfordre dit barn til at skrue den ene vej med den ene hånd og den anden vej med den anden hånd. På den måde udfordres motorikken lidt ekstra. Skruetvingen kan holde diverse små ting fast, så slip bare barnet løs på børneværelset, der er masser af muligheder.

 

 

 

 

Dette var tre af vores absolutte favoritter i serien med træværktøj fra MaMaMeMo. Hvilke er mon dine og endnu vigtigere dit barns ynglings?

Se hele udvalget her og sæt den lille håndværker i gang både med leg og læring i hjemmet.

God fornøjelse!

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.