Tasker til børn i fantasifuldt design

Tasker til børn der sætter fantasien i gang

Når turen går med mor og far ned og handle, eller andre steder hen, er det for mange børn lidt sejt at have sin egen taske med. På tur med børnehaven? Så er rygsækken en nødvendighed. Men hvor barnets fokus mest er på; ’er tasken flot?’, så har kvalitet noget at skulle have sagt om tasken for forældrene (kan den bruges som turtaske i børnehaven? Går den i stykker hvis barnet falder? Kan den holde malebøgerne tørre? Osv..). Udvalget af tasker til børn kan være uoverskueligt, men vi skal nok hjælpe dig med at finde den taske dit barn står og mangler.

De flotte børnetasker fra Reisenthel med fantasifuldt design gør både børn og forældre glade! Taskerne er nemlig designet til at kunne klare hverdagens strabadser, og så er de lavet i et flot design med katte og hunde i rosa eller mint, lige til at tegne efter. Så for kort at svare på de førnævnte spørgsmål:

  • JA! Taskerne er flotte
  • JA! De er lavet til at blive brugt, også i børnehaven
  • NEJ! De går ikke i stykker pga. et fald. De er lavet i slidstærke materialer
  • og JA! Malerbøgerne, madpakken og favorit legetøjet holder sig tørt i tasken. Det er nemlig vandafvisende børnetasker!

Taskernes gode kvalitet kender du måske allerede. Reisenthel har nemlig over 45 års erfaring med at lave tasker som kan tåle at blive brugt, både af børn og voksne. Reisenthel designer deres tasker ud fra en filosofi om at de skal have praktiske formål og et design man gerne vil kigge på, og det er netop dette der gør taskerne geniale for en børnefamilie.

Reisenthel, tasker til børn

Gode tasker til hverdagen

Den lille rygsæk er uundværlig f.eks når børnehaven skal på tur. Der skal både være plads til madpakken, ekstra tøj og en drikkedunk, og så skal den være nem for barnet at have med. Rygsækken her passer til børn fra 3-6 år, og med det justerbare bryst spænde, er støtten også i top. Den har en praktisk lomme til drikkedunken, reflekser i designet og en forret ryg med udtageligt siddeunderlag.

 

tasker til børn, børn i balance, reisenthel

 

Når der ikke er behov for alt den plads der er i  rygsækken, er en af de mindre hverdagstasker rigtig gode. Disse kan være gode hvis der f.eks bare skal en legetelefon, indkøbssedlen eller andre småting med. En lille taske og ansvaret for f.eks indkøbssedlen, kan gøre indkøbsturen sjovere og lære barnet ansvarsfølelse.

 

 

 

 

Ferie med egen bagage

Om den står på vinterferie, sommerferie eller weekend hos bedsteforældrene, så er leg og tandbørstning to ting man ikke kommer udenom, som barn. Derfor er det også lidt ekstra sjovt med sin egen toilettaske til badeværelsesting og måske en hel kuffert til legetøj! Der kan laves en leg ud af at pakke taskerne til ferien, og kufferten her har en rigtig god højde på 43 cm, så barnet selv kan transportere den med rundt.

Børnekuffert Kuffert med hjul til børn

 

Det kan som sagt være overvældende med muligheder, når der skal købes tasker til børn. Med Reisenthel er der tænke bag design og funktionalitet, og du får derfor tasker som holder i lang tid. Se hele vores udvalg af Reisenthel tasker her.

 

God rejselyst!

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.