Trunki kufferter

Kuffert til børn – afsted!

Trunki kuffert til børnMangler du en kuffert til børn? En kuffert til sommerferien, til legen, til bilferien, til weekendturen?

Kufferten fra Trunki er efterhånden en kuffert jeg har set et par gange i gadebilledet – rettere sagt lufthavnsbilledet. Og jeg kan godt forstå det! Personligt er jeg helt vild med dem! Og mine børn også.

En kuffert med motiv der kan det hele

Trunki kuffert til børnFor Trunki kufferten er ikke bare en kuffert. Jovist er den god rummelig og kan indeholde en del, men den kan så meget mere end det! Den har nemlig også legeværdi.

Først kan vi kigge på den udefra; alle Trunki kufferter har det flotteste design. De ligner noget. En mariehøne, en enhjørning, en kat, en tiger, et piratskib eller en brandbil. Allerede her har dit barn fået sig en personlig kuffert, de kan forholde sig til og knytte sig til.

Men det er ikke alt den kan!

En kuffert med hjul, en kuffert til at sidde på for børn, en kuffert der kan trækkes?

Det er faktisk bare den samme kuffert til børn, alt sammen! Trunki kufferten kan nemlig det hele. Den er solid og stabil, så dit barn kan sidde på den. Det kan være en ret stor hjælp når der er ventetid i lufthavnen, eller udenfor når man skal vente på en taxa.

Der er også hjul under, så de selv kan køre på den.

Mangler du inspiration til ferien? Læs med her >>

Vil du have inspiration til andre produkter til dit barn? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her >>

About Trine Hjortshøj

Mor til 3 skønne børn og stolt medlem af Børn i balance familien!

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.