Vandbaner til ude og inde

Vandbaner til ude og inde

Vandbaner på altanenVarme sommerdage kræver nedkøling. Har du prøvet at lade dit barn køle ned med leg med en vandbane? Jeg har endnu ikke mødt nogle børn, der ikke elskede at lege med vand (husk jeg har været pædagog i 20 år).

Uanset om du har en lækker stor have eller en lille hyggelig altan, er der en vandbane til alle. På billedet kan du se at kuffert vandbanen ikke fylder så meget, og den kan derfor bruges på stort set alle steder!

En vandbane er noget af det bedste som børn ved. Måske fordi det at lege med vand ikke er noget som er tilgængeligt hver dag eller noget man bare selv kan finde frem på hylden. Det er specielt.

Vandbanerne fra Aquaplay er en fantastisk mulighed for børnene til at udforske vandets univers. En vandbane giver en forståelse for det at bygge noget brugbart og derefter at følge vandet i banen  og dets fremdrift. Vandbanerne kan sættes sammen efter lyst og legen kan varierer efter dagens humør.

Skulle vejret ikke være til udeleg, kan vandbaner også sagtens bruges indendørs. En af vandbanerne fra Aquaplay er udformet som en kuffert. Når den åbnes er det en fantastisk vandbane, som er lige til at lege med, både indendørs og udendørs. Kuffert formen med håndtag gør at den er nem at tage med på farten og kan dermed bruges over det hele. Den fylder ikke så meget, så den er perfekt på badeværelset.

Adventureland vandbane fra Aquaplay

2020 nyhed fra Aquaplay

Vandbane til store og små

Vandbaner kan bruges af alle størrelser. Der er nemlig mange forskellige modeller at vælge imellem. En ekstra fordel ved vandbanerne fra Aquaplay er at de kan sættes sammen på tværs af modellerne (dog ikke kuffert vandbanen), og derved bygge en kæmpe bane. Du bestemmer helt selv hvor simple eller avancerede vandbanerne skal være, der er til mange timers sjov uanset hvad!

I alle vandbanerne er der forskelligt tilbehør, som vil kunne bruges på mange forskellige måder, det er kun fantasien der sætter grænser.

Så er det bare at komme igang!

God vand leg!

Vandbane fra Aquaplay i kuffert

Kuffert vandbane fra Aquaplay

Følg Børn i balance

Kom og mød mig og holdet bag Børn i balance. Vidste du f.eks at Børn i balance er familiedrevet? Find ud af hvem vi er og meget mere her:

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.